En rubrik

Fortfarande inte så mycket på hästfronten, var borta i Stockholm hela förra veckan, och fick en dunderfölkyldning i måndags! Sedan har jag mest tränat och ridit lite mellanåt, de har inte varit så mycket tävlingar just nu!
Den 20/11 är de tävlingar på Heby, hoppar LB/LA då. Vill inte hoppa msv där då de aldrig riktigt gått bra, vill hellre avsluta med nått bra än att allt blir en katastrof. Sedan våran sista tävling ifall vi hinner blir i Grevagården i December!

puffpuff
otroligt snygg ponny klar för tävling, och mobil inte klar för stallbilder!

Måste bara få säga en sak som stör mig rätt mycket;
Jag kollar rätt mycket på hästannonser (Både köpes och säljes.) Och jag måste säga att många människor har bra fantasier på båda ställerna. Folk på 'köpes' som ber om en ponny som går la/msv med stadiga resultat för mindre än 50, vissa tror runt 30?! Det är omöjligt, ifall inte ponnyn är 20+ eller är skadad, eller kanske inte går igenom veterinärbesiktningen. Sedan ska den vara 'världens snällaste ponny' för deras unge är typ 5, ska man ha en tävlingsponny som gör allt själv får du lägga på rätt mycket på grundpriset, då de är värda mer då 'vem som hellst' kan rida den.

Sen på 'säljes', en 5årig häst utan resultat för 200k? Bara för att en häst har en superstam och är helbror/syster med Moorlands Totilas eller Shutterfly betyder inte det att den kommer gå OS då den är 7 år. En häst är vad du gör den till, har den okänd stam kan den fortfarande bra ifall den har förutsättningarna för den, och en ryttare som har den ambinationen och viljan att få den till de högsta klasserna. Visst är det ett + ifall den har t.ex. Cardento's huvud eller Shutterfly's förmåga att hoppa, men ifall du sätter upp en nybörjare som ska tävla den kanske de inte kommer nå längre tack vare ryttarens kunskaper.

Så, tänk er för litegranna, priset är inte allt, hemmet är de viktigaste! (men tyvärr; Money rules the world, unfortunate.)

fd

~Paulina

Kommentarer
Postat av: sara

fin blogg. :)

2010-11-14 @ 16:26:41
URL: http://theponnyryttare.blogg.se/
Postat av: carro

vill du vara med i vår tävling : outfit till häst? :) kika in http://asslatjejerna.blogg.se/2010/november/tavling-outfit.html

2010-11-14 @ 20:46:01
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0